Follow us

Η Μαρία Μενούνος απαθανατίζει τον σύζυγό της να κρατά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη τους και το Instagram "λιώνει"

Το γλυκό στιγμιότυπο που μοιράστηκε στα social media η γνωστή παρουσιάστρια.

MissBloom TEAM
Μαρία Μενούνος Instagram

Πριν από λίγες μέρες, η Μαρία Μενούνος και ο Kevin Undergaro έγιναν για πρώτη φορά γονείς, μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Το ζευγάρι βιώνει έτσι τις τελευταίες μέρες στιγμές απόλυτης ευτυχίας, με τη γνωστή παρουσιάστρια να υπογραμμίζει πως η γέννηση της μικρής Αθηνάς ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής της.

"Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για εμάς…" | Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος για τη νεογέννητη κόρη της

Μάλιστα, η Μαρία Μενούνος δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται τη χαρά της στα social media ενώ πριν από λίγες ώρες, ανήρτησε στα προσωπικά της social media ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο μεταξύ του συζύγου και της κόρης τους. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια απαθανάτισε τον Kevin Undergaro να κάθεται στον καναπέ του σαλονιού της κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη τους, δίνοντάς της ένα γλυκό φιλί.

"Οικογενειακό βράδυ Κυριακής...", σημείωσε η Μαρία Μενούνος στη φωτογραφία που ανήρτησε.

Η Μαρία Μενούνος έγινε μητέρα | "Ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μου"

Η Μαρία Μενούνος απαθανατίζει τον σύζυγό της να κρατά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη τους και το Instagram "λιώνει"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ