Follow us

Ντόρα Μπακογιάννη | "Έφυγε από κοντά μας μία σπουδαία, μία μοναδική γυναίκα, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη..."

"Θα μας λείψει πολύ. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ."

MissBloom TEAM
Ντόρα Μπακογιάννη

Με τον δικό της τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει η Ντόρα Μπακογιάννη την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας, 24 Ιουλίου, σε ηλικία 80 ετών.

Έφυγε από τη ζωή η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Συγκεκριμένα, η πολιτικός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στo Twitter τονίζοντας πως η Ελλάδα σήμερα αποχαιρετά μία σπουδαία γυναίκα. Η ίδια μίλησε για το έργο της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη λέγοντας πως θα λείψει πολύ.

"Έφυγε από κοντά μας μία σπουδαία, μία μοναδική γυναίκα, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη δεν ήταν μόνο μία καταπληκτική σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, που στήριζε όλη την οικογένεια, ήταν μία γυναίκα που έχει καταγραφεί στη συλλογική μνήμη ως μία μεγάλη ευεργέτης, με τεράστια κοινωνική προσφορά.

Αφιέρωσε τη ζωή της στην καταπολέμηση του καρκίνου των παιδιών και έδωσε ελπίδα και στήριξη σε χιλιάδες οικογένειες. Είχε ανοίξει μια διάπλατη αγκαλιά αγάπης που τους χωρούσε όλους. "Η ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνίζεσαι" έλεγε πάντα και το έκανε καθημερινή πράξη. Μέχρι την τελευταία στιγμή, δούλευε ακατάπαυστα γι’ αυτό τον στόχο.

Θα μας λείψει πολύ. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στον Βαρδή Βαρδινογιάννη, τα πέντε της παιδιά και τα εγγόνια της.", σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ