Follow us

Μαντώ Γαστεράτου | Η έντονη συγκίνηση στη βάπτιση της κόρης της και το μεγάλο της άγχος

"Τόσο κλάμα, ούτε στον γάμο μου..."

MissBloom TEAM
Μαντώ Γαστεράτου Instagram

Τη μονάκριβη κόρη της βάπτισε την Κυριακή, 23 Ιουλίου, η Μαντώ Γαστεράτου. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, έδωσαν στην κόρη τους το όνομα "Κυβέλη" ενώ όπως αποκάλυψε η Μαντώ Γαστεράτου, το κλίμα ήταν αρκετά συγκινητικό.

Μαντώ Γαστεράτου | Όλες οι φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης της, Κυβέλης

Πιο αναλυτικά, η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Καλοκαίρι #Yes" αποκαλύπτοντας όλα όσα συνέβησαν στη βάπτιση. Η ίδια τόνισε πως έκλαψε πάρα πολύ σε αντίθεση με την κόρη της που αν και βούτηξε στην κολυμπήθρα, παρέμεινε χαλαρή.

Μαντώ Γαστεράτου | Η απίθανη και άκρως αστεία στιγμή του γιου της, Γιώργου, που "έλιωσε" τo Instagram

"Ήμουν τόσο αγχωμένη. Δεν το περίμενα. Έχει πάρα πολύ ζέστη και φοβόμουν για τους ανθρώπους, για το μωρό, αλλά όλα καλά. Τόσο κλάμα, ούτε στον γάμο μου. Δεν ξέρω γιατί έτσι. Μας άρεσε πάρα το όνομα Κυβέλη και το επιλέξαμε. Είναι πολύ μελωδικό και ηχεί στα αυτιά μου πολύ όμορφα. Μου λέει ο άνδρας της Ζωής, ο Τάσος, που είναι νονός και αυτός, θα πω "Νεφέλη”. Του λέω "Θα πεις Κυβέλη, γιατί θα γίνω από δυο χωριά”. Εντάξει, όλα πήγαν καλά. Δόξα τω Θεώ. Το μωράκι δεν έκλαψε. Τι να κλάψει; Είχε τους καλύτερους νονούς. Την βουτήξαμε και δροσίστηκε λίγο.", είπε η Μαντώ Γαστεράτου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ