Follow us

15 χρόνια πριν | Η Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού σε μία δημόσια εμφάνιση με τη γιαγιά της, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

"Η Μαριάννα μου θυμίζει πολύ τον εαυτό μου...", δήλωνε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την εγγονή της και διάδοχό της στην "Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο".

MissBloom TEAM
Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού NDP

Την τελευταία της πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας, 24 Ιουλίου, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, ιδρύτρια και πρόεδρος του "Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια" έφυγε σε ηλικία 80 ετών αφήνοντας πίσω της ένα μεγάλο και σπουδαίο έργο.

Έφυγε από τη ζωή η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Εκτός φυσικά από το φιλανθρωπικό της έργο, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη αφήνει πίσω της και μία μεγάλη, αγαπημένη οικογένεια. Ένα από τα εγγόνια της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη είναι και η Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού, κόρη της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή, αλλά και διάδοχος της γιαγιάς της στο σπουδαίο έργο της στην "Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο". Η κληρονόμος ήταν πάντα στο πλευρό της γιαγιάς της, σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της, τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές, ενώ ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτιζε συχνά μαζί σε λαμπερές εκδηλώσεις.

Σήμερα, με αφορμή τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια πριν, τότε που αγαπημένες και ευδιάθετες οι δυο τους έδιναν το "παρών" στην επίσημη προβολή της ταινίας "Ο κ.Κανένας", με συμπαραγωγό τον Πάρη Κασιδόκωστα.

Τρεις γενιές | Η σπάνια φωτογραφία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη με την κόρη της, Χριστιάννα Γουλανδρή, και την εγγονή της, Μαριάννα Λαιμού

15 χρόνια πριν | Η Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού σε μία δημόσια εμφάνιση με τη γιαγιά της, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού και Μαριάννα Βαρδινογιάννη

"Λατρεύω τη Μαριάννα, όπως λατρεύω όλα τα εγγόνια μου. Τη θαυμάζω για όλα όσα έχει καταφέρει: είναι μια υπέροχη μητέρα και σύζυγος, μια δημιουργική και επιτυχημένη επιχειρηματίας αλλά και μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά και ιδιαίτερη ευαισθησία για εκείνους που έχουν ανάγκη. Η Μαριάννα μου θυμίζει πολύ τον εαυτό μου. Πολλές φορές μιλώντας μαζί της, μέσα από τις σκέψεις και τα λόγια της, είναι σαν να ακούω τον εαυτό μου!", δήλωνε παλαιότερα σε συνέντευξή της στο newmoney.gr και στη Μαρία Λεμονιά η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ