Follow us

Throwback time | Η Μαρίνα Βερνίκου με πράσινο σατέν φόρεμα στο pre-wedding party της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Η στιλιστική επιλογή της κουμπάρας του ζευγαριού κολάκευε απίστευτα πολύ τη σιλουέτα της αλλά και τα χρώματά της.

MissBloom TEAM
Μαρίνα Βερνίκου Instagram

Ήταν Σεπτέμβρης του 2018 όταν η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σάκη Τανιμανίδη, στην όμορφη Σίφνο. Το αγαπημένο ζευγάρι είχε διοργάνωσει έναν λαμπερό γάμο και ένα ακόμα πιο λαμπερό pre-wedding party με καλεσμένους όλους τους αγαπημένους του φίλους και συγγενείς.

Η Μαρίνα Βερνίκου περπατάει στα σοκάκια της Μυκόνου κρατώντας από το χέρι τον γοητευτικό σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη

Μεταξύ αυτών που έδωσαν το "παρών" στον γάμο του ζευγαριού, ήταν φυσικά και η Μαρίνα Βερνίκου. Πιο αναλυτικά, η γνωστή φωτογράφος εμφανίστηκε στο pre-wedding party του ζευγαριού κομψή και εντυπωσιακή όσο ποτέ, έχοντας επιλέξει να κάνει μία διαχρονική εμφάνιση. Ειδικότερα, για εκείνη τη βραδιά, η Μαρίνα Βερνίκου επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ, σατέν φόρεμα σε έντονο πράσινο χρώμα το οποίο κολάκευε απίστευτα πολύ τη σιλουέτα της αλλά και τα χρώματά της.

Η ίδια κατάφερε να λάμπει ακόμη και δίπλα στη νύφη, Χριστίνα Μπόμπα, κερδίζοντας δικαίως τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρίνα Βερνίκου ήταν αυτή που πάντρεψε το ζευγάρι ενώ λίγα χρόνια αργότερα βάπτισε και την κόρη τους, Φιλίππα.

Μαρίνα Βερνίκου | Η βραδινή εμφάνιση στα σοκάκια της Μυκόνου και το mini σορτς που ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της

Throwback time | Η Μαρίνα Βερνίκου με πράσινο σατέν φόρεμα στο pre-wedding party της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη
Μαρίνα Βερνίκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ