Follow us

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται ξυπόλυτη, με μακρύ σατέν φόρεμα στα σοκάκια της Αντιπάρου | Οι ξέγνοιαστες φωτογραφίες από τις διακοπές της

"Κλασική Μαρία….Ξυπόλυτη, στα στενά της Αντιπάρου…"

MissBloom TEAM
Μαρία Κορινθίου Instagram

Διακοπές στην όμορφη Αντίπαρο κάνει τις τελευταίες μέρες η Μαρία Κορινθίου, όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τα social media της. Η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, αναρτώντας έτσι πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές της.

Ωδή στη φυσική ομορφιά | Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει άβαφη, με λυτά τα μακριά της μαλλιά και οι followers της λένε πως θυμίζει κοριτσάκι

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες ώρες, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών στις οποίες ποζάρει ξυπόλυτη, και πιο όμορφη από ποτέ, στα σοκάκια της Αντιπάρου. Με ένα μακρύ, σατέν φόρεμα στην απόχρωση magenta και με λυτά τα μακριά, μαύρα της μαλλιά, η ηθοποιός έδειξε να απολαμβάνει τη βόλτα της στους δρόμους του νησιού λέγοντας μάλιστα πως αυτή είναι μία κλασική στιγμή της.

"Κλασική Μαρία….Ξυπόλυτη, στα στενά της Αντιπάρου, καθισμένη σε πλατύσκαλο να μιλάω με τον κόσμο.", σημείωσε συγκεκριμένα στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Η Μαρία Κορινθίου εύχεται στον Γιάννη Αϊβάζη για τα 46α γενέθλιά του με τον πιο γλυκό τρόπο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ