Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη | "Οι πιλότοι μας έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, δεν πρέπει να τους ξεχάσουμε ποτέ"

Όλα όσα είπε η Υπουργός Τουρισμού για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη Ρόδο.

MissBloom TEAM
Όλγα Κεφαλογιάννη NDP

Στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" μίλησε σήμερα το πρωί η Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τις πυρκαγιές στη Ρόδο και τον τραγικό θάνατο των πιλότων καναντέρ, Περικλή Στεφανίδη και Χρήστου Μουλά.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποχαιρετά τη θεία της, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με μία συγκινητική ανάρτηση

Η Υπουργός Τουρισμού τόνισε πως είναι μία δύσκολη μέρα και η απώλεια των δυο πιλότων συγκλονιστική ενώ σημείωσε πως δεν πρέπει να τους ξεχάσουμε ποτέ. Μεταξύ άλλων, η Όλγα Κεφαλογιάννη υπογράμμισε πως πρέπει να διαφυλάξουμε τη φήμη του νησιού καθώς αυτό είναι που αποτελεί τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού.

"Είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα και η απώλεια των δύο πιλότων συγκλονίζει. Οι πιλότοι μας έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, την ώρα που έδιναν μάχη για να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες, τον φυσικό πλούτο της πατρίδας μας και αυτούς τους ήρωες δεν πρέπει να τους ξεχάσουμε ποτέ."

"Το νησί που αποτελεί τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, ένα νησί που ουσιαστικά εδώ και δεκαετίες προσελκύει πάρα πολλούς επισκέπτες και αυτό σημαίνει ότι η οικονομία του νησιού και η εθνική οικονομία στηρίζεται εκεί σε μεγάλο βαθμό πρέπει με κάποιο τρόπο να προστατευτεί και ως φήμη.", είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ