Follow us

Η Μαρία Μενούνος μιλάει για τη γέννηση της κόρης της | "Ετοίμασα το iPad μου για να μπορώ να καταγράψω τη γέννα από την κατάλληλη γωνία..."

Η παρουσιάστρια περιέγραψε τη στιγμή που η παρένθετη μητέρα έφερε στον κόσμο την κόρη της.

MissBloom TEAM
Μαρία Μενούνος Instagram

Τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η μονάκριβη κόρη της, μέσω τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, περιέγραψε η Μαρία Μενούνος σε συνέντευξή της στο περιοδικό "US WEEKLY".

Η Μαρία Μενούνος έγινε μητέρα | "Ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μου"

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια μίλησε αναλυτικά για όλα όσα συνέβησαν το βράδυ που η μικρή Αθηνά ήρθε στον κόσμο, ενώ αποκάλυψε πως οι συσπάσεις ξεκίνησαν στις δύο τα ξημερώματα. Η ίδια ανέφερε πως ήταν δίπλα στην παρένθετη μητέρα καθ΄όλη τη διάρκεια του τοκετού ενώ είχε έτοιμο και το iPad της ούτως ώστε να καταγράψει ολόκληρη τη γέννα.

Η Μαρία Μενούνος απαθανατίζει τον σύζυγό της να κρατά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη τους και το Instagram "λιώνει"

"Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι, ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, πηγαίναμε μαζί με την παρένθετη μητέρα στον γιατρό και δειπνούσαμε με την οικογένεια της. Αλλά, καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία του τοκετού, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε για να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ που ήρθε στο ξενοδοχείο γέννησε. Ήμασταν στο δωμάτιο μου, συζητούσαμε, της έδειχναν όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της, και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία.

Εκείνη βγήκε από το δωμάτιο και οι συσπάσεις της άρχισαν στις 2 το πρωί. Περπατούσαμε στους διαδρόμους μαζί της, της έκαναν την επισκληρίδιο και επειδή το δωμάτιο μας ήταν δίπλα, πήγα να ξαπλώσω λίγο. Τότε μπήκε ο άντρας της και είπε: "Ήρθε η ώρα”, ετοίμασα το iPad μου για να μπορώ να καταγράψω τη γέννα από την κατάλληλη γωνία.

Ξαφνικά η παρένθετη μητέρα έσπρωξε λίγο και είδα το κεφάλι της Αθηνάς. Μου έλεγαν "είσαι έτοιμη να πιάσεις το μωρό;” και εγώ ρωτούσα συνεχώς "τι πρέπει να κάνω;”. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη αλλά ανησυχούσα γιατί φοβόμουν πως θα γλιστρήσει.", δήλωσε η Μαρία Μενούνος στο περιοδικό "US WEEKLY".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ