Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | "Δεν ξέρω πόσο πένθος αντέχουμε ακόμη..."

To σχόλιο της Μαίρης Συνατσάκη για όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα τις τελευταίες μέρες.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Το δικό της σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα τις τελευταίες μέρες θέλησε να κάνει η Μαίρη Συνατσάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η επιχειρηματίας, η οποία απέχει συνειδητά τον τελευταίο καιρό από τα social media, ζήτησε συγγνώμη από τους followers της για την αποχή της ενώ τόνισε πως λυπάται για ό,τι συμβαίνει.

Μαίρη Συνατσάκη | "Κανένας δεν ξέρει τι έχω περάσει για να γίνω μάνα..."

Πιο αναλυτικά, η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε πως δε μπορεί να αναδημοσιεύει τις εθελοντικές δράσεις που γίνονται καθώς λόγω της κόρης της δεν προλαβαίνει. Η ίδια δημοσίευσε τους ανθρώπους που παρακολουθεί για να μαθαίνει όλα συμβαίνουν ενώ σημείωσε πως δεν ξέρει πόσο πένθος μπορούμε να αντέξουμε ακόμα ως λαός.

Το summer look της Μαίρης Συνατσάκη με cargo παντελόνι είναι ιδανικό για casual εμφανίσεις

"Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα αυτά που "ξανά” συμβαίνουν… και ζητάω συγγνώμη που δεν ανεβάζω, όπως πάντα, όλες τις πληροφορίες που μου στέλνετε και όσα μπορώ από τα accounts που ακολουθώ, αλλά λόγω της μικρής, δεν έχω την δυνατότητα να παρακολουθώ τόσο στενά αυτά τα updates αναγκών στηρίζονται πολύ στην άμεση και έγκαιρη δημοσίευση. Αλλιώς απλά μπερδεύετε το έργο των εθελοντών.

"Δεν ξέρω πόσο πένθος αντέχουμε ακόμη."

Μαίρη Συνατσάκη | "Δεν ξέρω πόσο πένθος αντέχουμε ακόμη..."
Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ