Follow us

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση με κατάξανθα μαλλιά σε ηλικία 15 ετών | Οι σπάνιες φωτογραφίες από την εφηβεία της και η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση

Αξίζει να σημειωθεί πως έκτοτε, η ιδρύτρια του "Save A Greek Stray" έχει αλλάξει πολύ την εμφάνισή της αφού έχει βρει τα πατήματά της τόσο στη ζωή όσο και στο στιλ.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Instagram

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση είναι μία γυναίκα έξυπνη και δυναμική, με την ενσυναίσθηση να είναι -δίχως αμφιβολία- ένα από τα βασικά και πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς της. Η ιδρύτρια του "Save A Greek Stray" είναι γνωστή για τη φιλανθρωπική και φιλοζωική της δράση ενώ μέσω των ενεργειών και της στάσης που ακολουθεί στη ζωή, έχει καταφέρει να συσπειρώσει ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν να ακούν και να διαβάζουν τις σκέψεις και τις απόψεις που έχει για τη ζωή.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Όταν ήμουν μικρότερη, είχα τεράστιο θέμα με την οικονομική μου άνεση..."

Με μητέρα τη Μαριάννα Λάτση και πατέρα τον αείμνηστο Νίκο Κούρκουλο, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μοιάζει να έχει περάσει τη ζωή της μπροστά στα media. Ειδικότερα, η επιχειρηματίας έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απασχολεί τα media μόνο με την κοινωνική της δράση, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτό δε συνέβαινε πάντα. Πιο συγκεκριμένα, η 15χρονη Εριέττα αγαπούσε να δίνει το "παρών" σε διάφορα events όπως φαίνεται πως αγαπούσε πολύ να φροντίζει και την εμφάνισή της. Σήμερα γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, στο 2008, και θυμόμαστε τα μακριά, κατάξανθα μαλλιά της 15χρονης τότε Εριέττας αλλά και το άκρως girly της στιλ.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως έκτοτε, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έχει αλλάξει πολύ την εμφάνισή της αφού έχει βρει τα πατήματά της τόσο στη ζωή όσο και στο στιλ της.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση θηλάζει δημόσια τον γιο της και στηρίζει την Ιωάννα Τούνη

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση με κατάξανθα μαλλιά σε ηλικία 15 ετών | Οι σπάνιες φωτογραφίες από την εφηβεία της και η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ