Follow us

Ανίτα Μπραντ - Χάρης Χριστόπουλος | Το φαντασμαγορικό πάρτυ για τα γενέθλια του γιου τους

Η εντυπωσιακή τούρτα, τα μπαλόνια και η ονειρική διακόσμηση που θύμισαν Pinterest boards.

MissBloom TEAM
Ανίτα Μπραντ- Χάρης Χριστόπουλος Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος, που πρόσφατα απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, τον Μάρτιο του 2023. Ο μικρός ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία τους, ενώ η όμορφη makeup artist δεν διστάζει να μοιραστεί με με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους γιους της.

Anita Brand | "Η εικόνα μου, σε σχέση με τα κιλά που έχω πάρει, δε με νοιάζει. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι δεν μου κάνουν τα ρούχα μου..."

Αυτή τη φορά ωστόσο, το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρτασε τα τρίτα γενέθλια του πρωτότοκου γιου του, Χρήστου, με ένα πάρτι - υπερπαραγωγή που είχε θέμα τα... φορτηγά, μιας και ο μικρός τα λατρεύει. Έτσι, η μαμά του είχε στολίσει όλο τον χώρο σύμφωνα με τη συγκεκριμένη θεματική και σε ανάλογα χρώματα, ενώ τα μπαλόνια, τα γλυκά και η τούρτα ήταν τόσο εντυπωσιακά που θύμισαν άνετα εικόνες από το Pinterest.

Ανίτα Μπραντ | Φωτογραφίζει τους δύο γιους της στην πιο τρυφερή στιγμή

"Τα πρώτα γενέθλια οι τέσσερις μας. Πώς πέρασαν 3 χρόνια κιόλας μου φαίνεται αδιανόητο! Θυμάμαι την κάθε στιγμή, τον κάθε πόνο, την πρώτη αγκαλιά, το πρώτο φιλάκι, το πρώτο κλάμα, το πρώτο βλέμμα, τον πρώτο ύπνο, τα πρώτα όλα όσα ζήσαμε εκείνη την ημέρα, όσο εσύ τόσο και εγώ, για πρώτη φορά!", έγραψε συγκινημένη η Ανίτα Μπραντ στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ