Follow us

Η Anita Brand κάνει βόλτα με τον 4 μηνών γιο της σε ένα μαγευτικό τοπίο | Όλα όσα εξομολογήθηκε για τον χρόνο που περνάει με τα παιδιά της

"Από τότε που έχουμε αποκτήσει παιδιά..."

MissBloom TEAM
Anita Brand Instagram

Μία τρυφερή εξομολόγηση για τον χρόνο που περνά με τα παιδιά της θέλησε να κάνει η Anita Brand, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή επιχειρηματίας και σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου έκανε βόλτα με τον τεσσάρων μηνών γιος της, σε ένα άκρως μαγευτικό τοπίο, ενώ μοιράστηκε με τους followers της τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματά της για το πώς περνάει τις μέρες της με τα παιδιά της.

H Anita Brand ποζάρει αγκαλιά με τους γιους της στην πιο χαριτωμένη φωτογραφία ever

Ειδικότερα, η Anita Brand παραδέχτηκε πως από τότε που έγινε μητέρα ανυπομονεί για τα Σαββατοκύριακα, τα οποία ωστόσο μοιάζουν να περνάνε σε δύο μόλις δευτερόλεπτα. Η ίδια τόνισε πως ανυπομονεί όλη την εβδομάδα να αφιερώσει όλον της τον ελεύθερο χρόνο στα παιδιά της, οι στιγμές όμως αυτές μαζί τους κυλάνε -δυστυχώς- γρήγορα.

"Από τότε που έχουμε αποκτήσει παιδιά, τα Σαββατοκύριακα μου φαίνονται λες και περνάνε σε 2 δευτερόλεπτα. Ποτέ στη ζωή μου δεν λαχταρούσα τόσο πολύ να έρθει το Σάββατο και η Κυριακή να μπορώ να είμαι ξένοιαστα όλη μέρα μαζί τους."

Η Anita Brand πήγε στη δουλειά αγκαλιά με τον 4 μηνών γιο της δημοσιεύοντας το πιο χαριτωμένο στιγμιότυπο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ