Follow us

Η Τατιάνα Μπλάτνικ υπήρξε ένα πανέμορφο, κατάξανθο κορίτσι | Η σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια

Η παιδική, μαγευτική ομορφιά της και το χαριτωμένο στιλ.

MissBloom TEAM
Τατιάνα Μπλάτνικ NDP

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι δίχως αμφιβολία μία γυναίκα εντυπωσιακή, όμορφη και καλαίσθητη. Η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ φροντίζει να κάνει πάντοτε κομψές δημόσιες εμφανίσεις, εντυπωσιάζοντάς μας με τις στιλιστικές της επιλογές αλλά και το φιζίκ της.

Τατιάνα Μπλάτνικ | H σπάνια φωτογραφία με τον γοητευτικό αδερφό της, Μπόρις Μπλάτνικ, και τη μητέρα τους, Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν

Μάλιστα, η Τατιάνα Μπλάτνικ μοιάζει να είχε το παρουσιαστικό αυτό από μικρή κιόλας ηλικία. Η ίδια, σε μία σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια που ανέβασε στα προσωπικά της social media, η Τατιάνα Μπλάτνικ υπήρξε ένα κατάξανθο κορίτσι με γαλάζια μάτια και άκρως χαριτωμένο στιλ.

Ειδικότερα, η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ ανήρτησε πριν από λίγο καιρό την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, "μαγεύοντας" τους followers της με την παιδική ομορφιά της. Μάλιστα, οι περισσότεροι από τους ακόλουθους της έσπευσαν να σχολιάσουν πως μοιάζει με αγγελούδι ενώ η ίδια αστειεύτηκε λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν έχει περάσει και τόσος καιρός από τότε που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ πιο κομψή από ποτέ | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ