Follow us

Μαρία Μενούνος | Η κόρη της έγινε 40 ημερών - Η φωτογραφία από την εκκλησία και η ευχή του ιερέα

"Η Αθηνά πήρε την ευχή για τις 40 ημέρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου και ήταν τόσο όμορφα..."

MissBloom TEAM
Μαρία Μενούνος Instagram

Σαράντα ημερών έγινε σήμερα η κόρη της Μαρίας Μενούνος και του Kevin Undergaro, Αθηνά. Όπως έκανε γνωστό η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον σύζυγό της, τον πατέρα της, φίλους και συγγενείς, πήγαν τη μικρή Αθηνά στην εκκλησία ούτως ώστε να πάρει την ευχή του ιερέα για τις σαράντα ημέρες από τη γέννησή της.

Η Μαρία Μενούνος είναι μία ευτυχισμένη μαμά | Οι υπέροχες φωτογραφίες με την κόρη της που αποδεικνύουν πόσο ξετρελαμένη είναι μαζί της

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα μία φωτογραφία από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα σημειώνοντας πως πήγαν εκεί με την κόρη της με σκοπό να πάρει την ευχή του ιερέα Δημοσθένη.

Η Μαρία Μενούνος μιλάει για τη γέννηση της κόρης της | "Ετοίμασα το iPad μου για να μπορώ να καταγράψω τη γέννα από την κατάλληλη γωνία..."

"Η Αθηνά πήρε την ευχή για τις 40 ημέρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου και ήταν τόσο όμορφα. Σε ευχαριστούμε πατέρα Δημοσθένη. Η Αθηνά είναι περιτριγυρισμένη από τόση αγάπη!", έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ