Follow us

"Μία αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα..." | Το χυδαίο σχόλιο που δέχθηκε η Αθηναΐς Νέγκα με αφορμή τη λεύκη της

"Πρόκειται ίσως για νέο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας και ασφάλειας;"

MissBloom TEAM
Αθηναις Νέγκα Instagram

Ένα χυδαίο σχόλιο δέχθηκε χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Αθηναΐς Νέγκα. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός ανήρτησε μία φωτογραφία της όπου φαίνεται η λεύκη στα πόδια της, με κάποιον χρήστη του Twitter να σημειώνει πως αυτό είναι παρακμή.

Η Αθηναΐς Νέγκα "αγκαλιάζει" τη λεύκη της | Το outfit που άφησε ακάλυπτα τα σημάδια στο σώμα της

Συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα πόζαρε χαρούμενη και ξέγνοιαστη φορώντας ένα καλοκαιρινό σορτσάκι με τον εν λόγω λογαριασμό να σχολιάζει πως το δέρμα της είναι λεπρό. "Η αποτύπωση της παρακμής σε μία φωτογραφία: μια ψευτοκουλτουριάρα, αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε ένα αηδιαστικό από τις κουτσουλιές παγκάκι επάνω σε έναν κρατήρα λάσπης.", έγραφε συγκεκριμένα το χυδαίο σχόλιο που της έκαναν, με την ίδια να απαντάει πως είναι μεγάλη ντροπή και πως δεν υπάρχει ήθος ούτε φυσικά κανόνες ευπρέπειας.

Αθηναΐς Νέγκα | "Αισθανόμουν άσχημα που έχω λεύκη, το μεγαλύτερο bullying το έκανα εγώ στον εαυτό μου..."

"Να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν,ανέβασα μια φωτό κ ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για εμένα κ την πάθησή μου. Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του

@X

! Πρόκειται ίσως για νέο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας κ ασφάλειας;", έγραψε συγκεκριμένα η Αθηναΐς Νέγκα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ