Follow us

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου σε μία σπάνια φωτογραφία με τον μπαμπά της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, 12 χρόνια πριν

To 2012, η 16χρονη τότε Νικολέττα συνόδευσε τον μπαμπά της στη συναυλία του καλού του φίλου και συναδέλφου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

MissBloom TEAM
Νικολέττα Παπακωνσταντίνου NDP

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παντρεύτηκαν το 1994 ενώ δύο χρόνια αργότερα, απέκτησαν τη μονάκριβη κόρη τους, Νικολέττα. Η 27χρονη κόρη του αγαπημένου ζευγαριού έχει κληρονομήσει από τους γονείς της την καλλιτεχνική φλέβα ωστόσο αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, κρατώντας την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου σε μία σπάνια φωτογραφία με τους γονείς της, Ελένη Ράντου και Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ειδικότερα, η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου έχει κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της, ενώ τη βλέπουμε συχνά να δίνει το "παρών" στις συναυλίες του μπαμπά της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Σήμερα γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, έντεκα ολόκληρα χρόνια πριν, και θυμόμαστε μία υπέροχη και σπάνια στιγμή πατέρα και κόρης από μία συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο. Συγκεκριμένα, η 16χρονη τότε κοπέλα είχε συνοδεύσει τον μπαμπά της στη συναυλία του καλού του φίλου, με την εντυπωσιακή ομοιότητά τους να "κλέβει" την παράσταση για ακόμα μία φορά.

Όταν η Ελένη Ράντου παντρεύτηκε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου | Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο των δύο καλλιτεχνών

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου σε μία σπάνια φωτογραφία με τον μπαμπά της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, 12 χρόνια πριν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ