Follow us

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Όποιος βασανίζει ζώα, θα βασανίσει και ανθρώπους..."

Το σχόλιο της ιδρύτριας του "Save A Greek Stray" με αφορμή όσα συνέβησαν στην Ύδρα.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση NDP

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση είναι ιδιαίτερα γνωστή για την κοινωνική της δράση, τόσο τη φιλοζωική όσο και τη φιλανθρωπική. Η ιδρύτρια του "Save A Greek Stray" έκανε πριν από λίγες μέρες το δικό της σχόλιο για όλα όσα συμβαίνουν στα νησιά της Ελλάδας με τα γαϊδουράκια ενώ πριν από λίγες ώρες, έκανε μία νέα ανάρτηση.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Θα έρθω προετοιμασμένη με λύσεις, γιατί δεν δικαιολογούνται αυτές οι εικόνες…"

Ειδικότερα, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κάποιοι άνθρωποι μεταφέρουν βαριά ξύλα με τα χέρια τους, με την ίδια να σχολιάζει πως το να μπουν οι άνθρωποι στη θέση των ζώων δεν είναι λύση. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως τα δικαιώματα των ανθρώπων και των ζώων είναι άμεσα συνδεδεμένα, όπως και η εκμετάλλευσή τους, ενώ τόνισε πως "όποιος εκμεταλλεύεται τους αδύναμους θα το κάνει σε κάθε περίπτωση."

"Και για τους "έξυπνους” που πάντα έχουν κάτι να πουν… Τα δικαιώματα των ανθρώπων και τα δικαιώματα των ζώων είναι άμεσα συνδεδεμένα. Η εκμετάλλευση των ζώων και των ανθρώπων είναι άμεσα συνδεδεμένη. Είμαστε ένα. Όχι ανταγωνιστές. Όχι "ο θάνατός σου η ζωή μου” αλλά ο θάνατός σου και δικός μου θάνατος. Δεν υπάρχει φιλόζωος που να μην είναι και φιλάνθρωπος. Επίσης, εξ ορισμού είμαστε και εμείς ζώα. Ανήκουμε σε αυτή την βιολογική κατηγορία. Όποιος εκμεταλλεύεται τους αδύναμους θα το κάνει σε κάθε περίπτωση! Όποιος βασανίζει ζώα θα βασανίζει και ανθρώπους. Όποιος υπερασπίζεται τα ζώα, θα κάνει το ίδιο και με τους ανθρώπους. Έτσι πάει… εδώ και εκατοντάδες χρόνια.", είπε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση με κατάξανθα μαλλιά σε ηλικία 15 ετών | Οι σπάνιες φωτογραφίες από την εφηβεία της και η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Όποιος βασανίζει ζώα, θα βασανίσει και ανθρώπους..."
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ