Follow us

Μαρία Μενούνος| Απαθανατίζει τον Kevin Undergaro αγκαλιά με την 1,5 μηνών κόρη τους και ''λιώνει'' το Instagram

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος

MissBloom TEAM
Μαρία Μενούνος Instagram

Απόλυτες στιγμές ευτυχίας και γαλήνης ζει η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγος της Kevin Undergaro καθώς έχουν στην αγκαλιά τους τη νεογέννητη κόρη τους. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγος της απέκτησαν ένα κοριτσάκι μέσω παρένθετης μητέρας, το οποίο ονόμασαν Αθηνά.

Μέσω ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μενούνος είχε μιλήσει ανοιχτά για τους λόγους υγείας που οδήγησαν το ζευγάρι να απευθυνθεί σε παρένθετη μητέρα ''Οι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης μπήκαν στο παιχνίδι αφού η υπογονιμότητα ήταν ξεκάθαρη. Στη συνέχεια, η ζωή άλλαξε με τους όγκους του εγκεφάλου για εμένα και την μητέρα μου.

Τα πράγματα επιβραδύνθηκαν λίγο. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά η ώρα προφανώς δεν ήταν κατάλληλη. Ο Θεός είχε ένα σχέδιο. Πάντα λέω υπομονή και πίστη. Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για μας''

Εδώ και 1,5 μήνα κρατούν τη νεογέννητη κόρη τους στην αγκαλιά τους και συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα. Σε νέα της ανάρτηση βλέπουμε να απολαμβάνουν την οικογενειακή τους ευτυχία και η παρουσιάστρια απαθανάτισε τον σύζυγο της ξαπλωμένο αγκαλιά με την κόρη τους Αθηνά.

Δες την ανάρτηση της

Μαρία Μενούνος| Απαθανατίζει τον Kevin Undergaro αγκαλιά με την 1,5 μηνών κόρη τους και ''λιώνει'' το Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ