Follow us

Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Πού είχαν συναντηθεί;

Μια μεγάλη σταρ και ένα χαρισματικός ηγέτης, που η η μοίρα το έφερε να να πεθάνουν τη ίδια χρονιά. Το καλοκαίρι του 1996 με διαφορά ενός μήνα.

MissBloom TEAM
Αλίκη-Βουγιουκλάκη-1-1 (1)

Μια μεγάλη σταρ και ένα χαρισματικός ηγέτης, που η η μοίρα το έφερε να να πεθάνουν τη ίδια χρονιά. Το καλοκαίρι του 1996 με διαφορά ενός μήνα. Ο συλλέκτης Άρης Λουπάσης δημοσιεύει τη σπάνια, κοινή φωτογραφία τους, όταν η Αλίκη και ο Αντρέας, ήταν καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Όπερα της πεντάρας" το 1993 στο θέατρο Αθήναιων στην Πατησίων και ο φακός τους απαθανάτισε την ώρα που χαμογελαστοί κατευθύνονται για να κάτσουν στις θέσεις των επισήμων.

Ο Άρης Λουπάσης γράφει:
Το καλοκαίρι του 1993 στο θερινό θέατρο "Αθήναιον" της οδού Πατησίων (δυστυχώς έχει κατεδαφιστεί), ανεβαίνει σε παραγωγή του Γιώργου Λεμπέση το κλασικό αριστούργημα του Μπέρτολτ Μπρέχτ "Η Όπερα της πεντάρας". Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Ζυλ Ντασέν, την μετάφραση ο συγγραφέας Παύλος Μάτεσις, τα σκηνικά ο Γιώργος Πάτσας (δεύτερος σύζυγος της Μαλβίνας Κάραλη) και τις χορογραφίες ο γνωστός ηθοποιός -χορευτής Βαγγέλης Σειληνός. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Κώστας Καζάκος, Λάκης Λαζόπουλος, Καριοφυλλιά Καραμπέτη και Πέμυ Ζούνη, καθώς και ένα καστ εκλεκτών ηθοποιών σε δυνατές ερμηνείες.

Διάβασε τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ