Follow us

Γιώργος Χρανιώτης-Γεωργία Αβασκαντήρα | Η πρώτη φωτογραφία με το νέο μέλος της οικογένειάς τους

Και οι δύο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

MissBloom TEAM
Γιώργος Χρανιώτης Instagram

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους και η χαρά τους δεν κρύβεται. Οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά θείοι, καθώς η αδερφή της χορεύτριας, η Όλγα Αβασκαντήρα, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες της νέας μαμάς και της κόρης της από το μαιευτήριο, τις οποίες συνόδευσε με μία μακροσκελή λεζάντα:

"Είμαστε όμορφοι, μόνο όταν είμαστε ευτυχισμένοι και η πιο όμορφη φωτογραφία μας, είναι συντονισμένη απόλυτα με την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας. Σήμερα η Όλγα ,η πολυαγαπημένη αδελφή της γυναίκας μου, έγινε μητέρα. Και εγώ θείος μιας πανέμορφης μικρούλας. Η Όλγα που πάλεψε, πείσμωσε, προσευχήθηκε, ταλαιπωρήθηκε αλλά κυρίως πίστεψε. Πίστεψε στην ζωή, στην νέα ζωή, στο θαύμα, στον Θεό, πίστεψε, "ίδρωσε" και δικαιώθηκε.

Η Δέσποινα Βανδή γιορτάζει σήμερα| Η φωτογραφία που ανέβασε ανήμερα της γιορτής της από τις καλοκαιρινές διακοπές της

Κι αυτός είναι ο λόγος που "μοστράρω" την φωτο αυτή και καμαρώνω για την Όλγα. Για την στιγμή αυτή, για την ολοκλήρωση αυτή, για την ομορφιά αυτή. Την ομορφιά που βγήκε κυριολεκτικά και μεταφορικά απ’ τα σπλάχνα σου. Καλώς την την μικρούλα λοιπόν, να ναι γερή και ανήσυχη, να ναι υγιής, φιλομαθής και ονειροπαρμένη. Όλγα-Κωστή, καλή αρχή και καλή επιτυχία στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής σας. Σας ευχαριστώ για την χαρά" έγραψε.

Μαρία Ηλιάκη| Το γλυκό φιλί στην τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε ο σύζυγος της, Στέλιος Μανουσάκης, για τη γιορτή της

Δες τις φωτογραφίες:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ