Follow us

Φιλαρέτη Κομνηνού | Η τρυφερή ανάρτησή της για την εγκυμοσύνη της νύφης της, Δανάης Μιχαλάκη

"Θα γίνω γιαγιά".

Δανάη Μιχαλάκη Instagram

Η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη, λίγες μέρες πριν, με αφορμή τα γενέθλια της, αλλά και τη δεύτερη επέτειο του γάμου της, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, το ευτυχές γεγονός ότι είναι έγκυος.

Γιώργος Λιανός | Η φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του που έκανε όλους να απορήσουν

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση της έγραψε: "Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!"

Από την άλλη ο σύντροφος της, Γιώργος Παπαγεωργίου έγραψε, "Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. (Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη)".

Πέρα όμως από τους γονείς, μεγάλη χαρά και ανυπομονησία νιώθει και η πεθερά της ηθοποιού, Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία σήμερα 18/8 δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της νύφης της και έγραψε, "Θα γίνω γιαγιά. Δεν κρατιέμαι άλλο πια… Θα γίνω γιαγιά".

Το ζευγάρι, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 7 Αυγούστου του 2021 στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας στη Σύρο, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών.

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Καράβα και την Ραφαέλα Ψαρρού | Τι συνέβη;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ