Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Η "αθώα" καλοκαιρινή φωτογραφία με μπικίνι που απέσπασε δεκάδες αρνητικά σχόλια

Η φωτογραφία που ξεκίνησε διαμάχη στο Instagram.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου, ύστερα από τα εγκαίνια του καταστήματός της με την Μαίρη Συνατσάκη και στο μεσοδιάστημα των γυρισμάτων της σειράς "Ο πρώτος από εμάς" που θα πρωταγωνιστεί από τη νέα σεζόν, συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγο της Φίλιπππο Μιχόπουλο και τα δυο παιδιά τους, Μάξιμο και Σιέννα.

Πιο αναλυτικά, οι τέσσερις τους ξεκίνησαν στην αρχή του καλοκαιριού τις διακοπές τους από το Γύθειο στη Λακωνία, όπου είναι και η πατρίδα της ηθοποιού, ενώ τώρα βρίσκονται στη Σαντορίνη, όπως άλλωστε και κάθε χρόνο μιας και στο συγκεκριμένο νησί και τη Μύκονο ο Φίλιππος Μιχόπουλος διαθέτει τα ξενοδοχεία του.

Στις διακοπές της στο όμορφο νησί της Σαντορίνης, αποφάσισε να βγάλει μία συνηθισμένη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το εντυπωσιακό κόκκινο μπικίνι της, τα καλλίγραμμα πόδια της και η θάλασσα. Στη φωτογραφία έγραψε: "Χαλαρή διάθεση και ηλιόλουστες ακτίνες – η τέλεια συνταγή για μια χαλαρωτική μέρα"

Ωστόσο, η φωτογραφία απροσδόκητα επιδοκιμάστηκε με τοξικά σχόλια του τύπου, αν πρέπει μια μαμά με δύο παιδιά να βγάζει τέτοιου είδους φωτογραφίες. Ευτυχώς, υπήρξαν και τα άτομα που πήραν θέση και υπερασπίστηκαν την ηθοποιό.

Αθηνά Οικονομάκου | Η "αθώα" καλοκαιρινή φωτογραφία με μπικίνι που απέσπασε δεκάδες αρνητικά σχόλια
Οικονομάκου
Οικονομάκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ