Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Η αυστηρή απάντησή της σε follower που την έκρινε για τα posts της

Η εκτενής συζήτηση μεταξύ της ηθοποιού και της follower.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Τις τελευταίες μέρες η Αθηνά Οικονομάκου αντιμετωπίζει αρνητικά σχόλια για τις δημοσιεύσεις της, κατηγορώντας την ότι κάνει αναρτήσεις από τις διακοπές της, την στιγμή που η χώρα καίγεται.

Στην τελευταία ανάρτηση όπου η ηθοποιός μας δείχνει εικόνες μέσα από το ξενοδοχείο, η ηθοποιός φαίνεται πως δεν άντεξε να διαβάζει τέτοιου είδους μηνύματα και θέλησε να απαντήσει σε μια follower της και το προσωπικό μήνυμα που της έστειλε για να "βάλει" και κάποια πράγματα στη θέση τους.

"Νωρίς το θυμήθηκες" ήταν το σχόλιο για να απαντήσει η ηθοποιός:

"Την επόμενη φορά θα σε ρωτήσω".

"Ωπ συγγνώμη για την κλήση αλλά με πέτυχες στην εργασία μου, δε με συντηρεί ο πλούσιος σύζυγος. Καλή συνέχεια. Πάντως για να απαντήσεις σε έτσουξαν τα σχόλια" πρόσθεσε.

Με την ηθοποιό να απαντά: "Χαχαχα πολύ!Κλαίω σε μια γωνία αυτή τη στιγμή. Ειδικά το δικό σου να ξέρεις".

Και η follower συνέχισε: "Εμ, δεν πειράζει ξέρουμε πόσο ωραία ζείτε γι’ αυτό σε λίγα χρόνια είστε όλοι χωρισμένοι. Φιλιά, πολύ ασχοληθήκαμε".

Και η Αθηνά συνέχισε: "Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλόκαρδα σχόλια. Λυπάμαι για την δυστυχία σαν αλλά είστε καταδικασμένη. Λυπάμαι που μεγαλώσατε με χωρισμένους γονείς ή με δυστυχισμένους γονείς και ακολουθείτε το ίδιο παράδειγμα και στην ενήλικη ζωή σας. Μόνο η ψυχοθεραπεία ή ίσως και τα χάπια στη δική σας περίπτωση βοηθήσουν, με αγάπη. Αντίο και καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε".

Και η follower της απάντησε: "Α ευχαριστώ πολύ για τη διάγνωση, εύχομαι και σε εσάς να σας πέρασαν οι κρίσεις πανικού που είχατε ως ευτυχισμένο παιδί. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και σε εσάς".

Και τότε η Αθηνά εξομολογήθηκε: "Εγώ ακριβώς επειδή δεν ήμουν ευτυχισμένο παιδί, αντιλήφθηκα σχετικά νωρίς τι πρέπει να κάνω για να σώσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου, να μάθω να αγαπώ, να κατανοώ, να συνδέομαι, για να είμαι πραγματικά ευτυχισμένη και είμαι. Και πιστέψτε με, ακόμη και να χωρίσω, θα είμαι ευτυχισμένη. Αγαπήστε τον εαυτό σας και ίσως έτσι βρείτε την αληθινή ευτυχία. Θέλει πολύ κόπο και προσπάθεια και κότσια. Εύχομαι να τα έχετε γιατί προς το παρόν βλέπω μια πληγωμένη κοπέλα γεμάτη θυμό".

"Όλος αυτός ο κόσμος θυμώνει γιατί πρέπει κάποια στιγμή όλοι σαν να καταλάβετε ότι κάποιες ώρες πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Ζήστε τη ζωή σας όπως θέλετε εννοείται αλλά μη ποστάρετε τη χλιδή την ώρα που καίγεται όλη η Ελλάδα. Μπορεί να κάνετε δωρεές, μπορεί οτιδήποτε, αλλά δείξτε λίγη ενσυναίσθηση. Και σας ζητώ συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου αλλά ίσως έχετε δίκιο, είμαστε όλοι αρκετά θυμωμένοι" απάντησε η διαδικτυακή φίλη της.

Και η ηθοποιός ανέφερε: "Δε χρειάζεται συγγνώμη, καταλαβαίνω. Όταν ανέβασα το ποστ πιστέψτε με, δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης καθώς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια οι φωτιές είναι μια μόνιμη δυστυχώς κατάσταση και από τις αρχές Ιουλίου υπάρχουν διαρκώς καινούργια μέτωπα. Ο κόσμος είναι τρελαμένος γενικά και ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους για να ξεσπάσει το δυσβάσταχτο θυμό του. Δυστυχώς αυτή τη φορά ήμουν εγώ το θύμα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ