Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Επέστρεψε στο γραφείο και ποζάρει με την ομάδα της

Το βίντεο από το πρώτο meeting της ομάδας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το πιο άνετο και stylish σύνολο που μπορείς να φορέσεις στην πόλη Instagram@stam_tsimtsili

H Σταματίνα Τσιμτσιλή απόλαυσε στο έπακρο τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές της στην Πάρο, και ύστερα από δύο μήνες επέστρεψε στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Η παρουσιάστρια είχε ένα καλοκαίρι γεμάτο με ξέγνοιαστες στιγμές στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί, και ενημέρωνε τακτικά τους ακόλουθους της για τις εξορμήσεις της. Αφού γέμισε τις μπαταρίες της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε σήμερα στα γραφεία του Alpha με την πρεμιέρα του "Happy Day" να δρομολογείται στις 11 Σεπτεμβρίου.

Πριν λίγες ώρες, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών και βίντεο με όλα τα μέλη της ομάδα της και ανακοίνωσε το δυναμικό comeback τους.

"Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου. ❤️
Σύντομα επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας συνήθεια. Το πρωινό μας καφεδάκι @alphatv ! Πάρτε μία γεύση από το πρώτο meeting της σεζόν!"
, έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ευχήθηκαν καλή σεζόν κάτω από το post και έστειλαν την θετική τους ενέργεια στην παρουσιάστρια και την ομάδα της. Εμφανώς μαυρισμένη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έλαμπε μέσα στο εμπριμέ τοπ της και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της επιστροφής.

Άλλωστε, απόλαυσε κάθε στιγμή του φετινού καλοκαιριού και, αφού γέμισε τις μπαταρίες της, επέστρεψε ακόμη πιο ανανεωμένη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ