Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη | Ποζάρει αγκαλιά με τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα, με φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο

Το ερωτευμένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε με θέα τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου.

ολγα_κεφαλογιαννη Papadakis press

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μαζί μία υπέροχη οικογένεια.

Πριν από δύο χρόνια, η Υπουργός Τουρισμού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας υπό άκρα μυστικότητα και επισφράγισε τον έρωτά της με τον γνωστό συνθέτη. Λίγο αργότερα, υποδέχτηκαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη διατηρεί ένα προσιτό πολιτικό προφίλ, χωρίς ωστόσο να διαφημίζει την προσωπική της ζωή. Οι αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής προσέγγισης έχουν να κάνουν κυρίως με το έργο της στην πολιτική, αλλά πρόσφατα επέλεξε να δημοσίευση μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κέρκυρα. " Μοναδική Κέρκυρα", έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης ταγκάροντας το όνομα του συζύγου της.

Με φόντο το απέραντα γαλάζιο του Ιουνίου και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, η Υπουργός Τουρισμού πόζαρε για μία αναμνηστική καλοκαιρινή φωτογραφία με τον σύζυγό της.

Οι δυο τους διατηρούν χαμηλό προφίλ στη δημόσια ζωή τους, ωστόσο χάρισαν μία από τις ωραιότερες λήψεις του φετινού καλοκαιριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ