Follow us

Δέσποινα Καμπούρη | Σε μία σπάνια οικογενειακή έξοδο με τον σύζυγο και τις κόρες της, Ελένη και Χριστίνα

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την δημοσιογράφο στα Ματογιάννια της Μυκόνου.

δεσποινα καμπουρη Instaram/ despinakampouri

Οι ημέρες για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν πλησιάζουν και οι παρουσιαστές μαζί με τις ομάδες τους έχουν επιστρέψει στην Αθήνα. Χθες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε βίντεο με το πρώτο meeting, ενώ και η Ελένη Τσολάκη έδωσε το παρών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την παρέα λείπει η Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της, καθώς όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες θέλουν λίγο ακόμη καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, η αγαπητή Δέσποινα Καμπούρη, η οποία ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής " Πάμε Δανάη" εμφανίστηκε στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια σε ανέμελες οικογενειακές στιγμές στα Ματογιάννια της Μυκόνου. Φυσικά, από το πλευρό της δεν μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της, Βαγγέλης Ταρασιάδης.

Δέσποινα Καμπούρη |  Σε μία σπάνια οικογενειακή έξοδο με τον σύζυγο και τις κόρες της, Ελένη και Χριστίνα

Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με όλα τα μέλη της οικογένειας της, καθώς απολάμβαναν τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Με casual στυλ, η δημοσιογράφος επέλεξε να είναι φυσική και ατημέλητη χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν κάνει νέες προσθήκες και έχουν δημιουργηθεί νέες εκπομπές.

Η Δέσποινα Καμπούρη και η εκπομπή "Πάμε Δανάη" είναι από τις ελάχιστες που θα διατηρήσουν τα ίδια πρόσωπα, και όπως φαίνεται έχουν γεμίσει τις μπαταρίες τους κατάλληλα για να ριχτούν στη μάχη της τηλεοπτικής αρένας.

δεσποινα_καμπουρη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ