Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Διασκέδασε μέχρι πρωίας σε ένα από τα πιο εμβληματικά nightclub της Ίμπιζας

Η ηθοποιός ενημερώνει κάθε λεπτό που περνά τους ακόλουθούς της για το μαγευτικό ταξίδι στην Ίμπιζα.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου άφησε για λίγο τις αμμουδιές της Σαντορίνης και ταξίδεψε μέχρι την Ίμπιζα. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος βρίσκονται από το βράδυ Σαββάτου στο κοσμοπολίτικο νησί και απολαμβάνουν τις κρυστάλλινες ακρογιαλιές και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από το ταξίδι κα δίνει μία γεύση από τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Χθες το βράδυ, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών και βίντεο από την έξοδό της σε ένα από τα πιο εμβληματικά nightclubs της Ίμπιζα. Η ίδια ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μέσα στο νυχτερινό μαγαζί φορώντας μία maxi φούστα, crop top και ένα ψάθινο καπέλο.

Αθηνά Οικονομάκου | Διασκέδασε μέχρι πρωίας σε ένα από τα πιο εμβληματικά nightclub της Ίμπιζας

Στην συνέχεια, τραβάει με το κινητό της βίντεο μέσα από το μαγαζί και γράφει στην ανάρτησή της,: " Το καλύτερο πάρτι του νησιού".

To nightclub ονομάζεται Patcha και όπως γράφει στην επίσημη σελίδα του στο Ίντερνετ είναι: " Το πιο εμβληματικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον κόσμο όπου συνδυάζονται η κληρονομιά, η μουσική και η γοητεία. Ένα ηλεκτρικό μείγμα αυθεντικότητας, αυθορμητισμού, διασκέδασης και διασκέδασης. Από το 1973 το Pacha είναι ο εγγενής πρωτοπόρος του χορευτικού και πολιτιστικού κινήματος της Ibiza, όπου τα κεράσια και το νησί της ελευθερίας πάνε χέρι-χέρι".

Η Αθηνά Οικονομάκου διασκέδασε μέχρι πρωίας στο πολυδιαφημισμένο μαγαζί και έδωσε στους ακόλουθούς της μία γεύση της νυχτερινής ζωής της Ίμπιζας.

αθηνα οικονομακου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ