Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου | Γιορτάζει τα 10α γενέθλια του γιου της με υπερπαραγωγή στολισμό

Η παρουσιάστρια έχει σίγουρα ταλέντο στην οργάνωση γενέθλιων πάρτι.

Σίσσυ Χρηστίδου Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου εκτός από μία επιτυχημένη επαγγελματίας, είναι μία αφοσιωμένη μαμά. Από τον γάμο της με τον τραγουδιστή, Θοδωρή Μαραντίνη έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ-Άγγελο.

Ο πρώτος είχε γενέθλια πριν δύο εβδομάδες και η παρουσιάστρια οργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στην Χαλκιδική. Σήμερα, έχει σειρά ο μικρότερος γιος της, Μιχαήλ Άγγελος, ο οποίος γίνεται 10 χρονών.

Η παρουσιάστρια ανέβασε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον γιορτινό στολισμό. Το στιγμιότυπο είναι από το σπίτι τους στην Αθήνα, καθώς έχουν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές και θα γιορτάσουν εκεί τα γενέθλια του μικρού Μάικ ( όπως τον αποκαλεί χαϊδευτικά).

Σίσσυ Χρηστίδου |  Γιορτάζει τα 10α γενέθλια του γιου της με υπερπαραγωγή στολισμό

Από την φωτογραφία ξεχωρίζουν τα τρισδιάστατα χρυσά μπαλόνια που κοσμούν όλο το σπίτι. Κάθε μπαλόνι είναι ένα γράμμα της αγγλικής αλφαβήτου και σχηματίζουν την πρόταση: " Ω Θεέ μου ο Μάικ γίνεται 10".

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά από μία έντονη χρονιά τόσο στα τηλεοπτικά όσο και στα προσωπικά της, φαίνεται να απολαμβάνει πλέον όσο περισσότερο μπορεί τις όμορφες στιγμές της ζωής.

Και στο πάρτι του μεγαλύτερου γιου της, η παρουσιάστρια είχε βάλει μεράκι στον στολισμό και, φυσικά, μοιράστηκε με τους fans της στιγμιότυπα και από εκείνα τα γενέθλια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ