Follow us

Έλενα Χριστοπούλου | Ποζάρει topless στο μπάνιο και δείχνει την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η αποκαλυπτική φωτογραφία και η γεμάτη νόημα λεζάντα.

MissBloom TEAM
Έλενα Χριστοπούλου Instagram

Η Έλενα Χριστοπούλου πέρασε ένα γεμάτο και όμορφο καλοκαίρι με στιγμές που θα της μείνουν αξέχαστες. Η γνωστή manager και παρουσιάστρια, μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ενημέρωνε τακτικά τους φίλους της για τα μέρη που επισκεπτόταν.

Αυτό, όμως, που ξεχωρίζει στις δημοσιεύσεις της είναι οι λεζάντες που επιλέγει, καθώς " μαρτυρούν" συχνά σκέψεις και προβληματισμούς της. Η manager της Ηλιάνας Παπαγεωργίου φημίζεται, άλλωστε, για την οξυδέρκειά, αλλά και για το θάρρος της άποψης της.

Ακόμη και στην παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Έλενα Χριστοπούλου είναι δυναμική και τολμά να μοιραστεί φωτογραφίες και σκέψεις, που πολλοί διάσημοι θα δίσταζαν. Η πρόσφατη topless ανάρτησή της είναι η τελευταία απόδειξη.

"Όταν αρέσεις σε εσένα… όλα τα άλλα είναι απλά τρίχες", γράφει στην topless φωτογραφία. Η Έλενα Χριστοπούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία από το μπάνιο της χωρίς ρούχα, και γυρισμένη με την πλάτη στην κάμερα.

Με αυτό τον τρόπο έδειξε και το νέο της κούρεμα! Φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές άφησαν τα θετικά σχόλιά τους κάτω από την αποκαλυπτική ανάρτηση της γνωστής manager που εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με την εμφάνισή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ