Follow us

Έβελυν Καζαντζόγλου | Birthday time! Oι εντυπωσιακές ανθοδέσμες από τις διάσημες φίλες της

Το μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός έγινε 38 και είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

εβελυν καζαντζογλου Instagram/ evelynkazantzoglou

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι το απόλυτο "it" girl του fashion influencing στην Ελλάδα. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram μετράει παραπάνω από 180.000 ακόλουθους, ενώ έχει συνεργασίες με κορυφαία brands της μόδας και της ομορφιάς.

Κάθε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κερδίζει χιλιάδες likes και είναι εξαιρετική πηγή έμπνευσης για τα ντυσίματα και το γυναικείο styling. Η ίδια διατηρεί ενεργό τον λογαριασμό της, ενώ ενημερώνει τακτικά τους θαυμαστές της για την καθημερινότητά της.

Με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλιά της, η Έβελυν Καζαντζόγλου δημοσίευσε τις ευχές και τα δώρα των αγαπημένων της φίλων. Οι εντυπωσιακές ανθοδέσμες από τις διάσημες φίλες της ξεχώρισαν ανάμεσα στα αμέτρητα repost και η ίδια εξέφρασε την αγάπη και την συγκίνησή της. Η Τόνια Σωτηροπούλου έστειλε μία ανθοδέσμη σε παστέλ αποχρώσεις, ενώ η σχεδιάστρια μόδας, Βάσια Κωσταρά, επέλεξε μία total white.

Έβελυν Καζαντζόγλου | Birthday time! Oι εντυπωσιακές ανθοδέσμες από τις διάσημες φίλες της
εβελυν καζαντζογλου

Η Έβελυν Καζαντζόγλου έγινε 38 και το γιόρτασε έχοντας δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το μοντέλο δημοσίευσε, επίσης, την κοριτσίστικη τούρτα που έσβησε.

Το γλυκό ήταν μία ωδή στην Barbie, αφού είχε ροζ και λευκές στρώσεις, ενώ ήταν διακοσμημένη με ροζ λουλούδια.

εβελυν καζαντογλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ