Follow us

Μελίνα Νικολαΐδη | Η mirror selfie από το γυμναστήριο και οι κοιλιακοί που κόβουν την ανάσα

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή έχει ένα καλοσχηματισμένο κόρμι που θα ζήλευε ακόμη και μοντέλο της Victoria’s Secret

Η Μελίνα Νικολαϊδη φόρεσε το σορτς που ταιριάζει με κάθε μαγιό Instagram@melina.nikolaidi

Η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται να έχει πάρει τα γονίδια της διάσημης μαμάς της, αφού εκτός από την γλυκιά προσωπικότητα έχει ένα εξαιρετικά καλογυμνασμένο σώμα.

Τον τελευταίο χρόνο, η κόρη της Δέσποινας Βανδή έχει βρεθεί στο προσκήνιο της δημοσιότητας λόγω της θερμής υποστήριξης προς στην μητέρα της -την στιγμή που πολλοί της έκριναν για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη- αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι full in love και διατηρεί σχέση με τον personal trainer, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Εκτός, λοιπόν, από τα καλά γονίδια, η Μελίνα Νικολαίδη έχει τον δικό της προσωπικό γυμναστή και η παρακάτω φωτογραφία είναι από το γυμναστήριο του αγαπημένου της.

Μελίνα Νικολαΐδη | Η mirror selfie από το γυμναστήριο και οι κοιλιακοί που κόβουν την ανάσα

Η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε μία mirror selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ώρα που έκανε την προπόνηση της. Το καλλίγραμμο κορμί και οι τονισμένοι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα και μας κάνουν να θέλουμε να ανανεώσουμε άμεσα την συνδρομή μας στο τοπικό γυμναστήριο της γειτονιάς.

Η 19χρονη καλλονή φορούσε ένα αθλητικό σετ σε μωβ απόχρωση και πόζαρε με το πιο λαμπερό της χαμόγελο στην κάμερα του κινητού της. Λατρεύει την γυμναστική και επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά της εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, στο οποίο ιδιοκτήτης είναι ο 35χρονος σύντροφός της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ