Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου | Το επικό σχόλιο για τα γενέθλια της Ευγενίας Σαμαρά

Οι δύο φίλες χάρισαν στιγμές γέλιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

τονια σωτηροπουλου Instagram/ @toniasotiropoulou

Η Ευγενία Σαμαρά έχει γενέθλια και το γιορτάζει δημοσιεύοντας μερικά από τα πιο σπαρταριστά post των φίλων της. Η ηθοποιός κλείνει σήμερα το 36ο έτος της ηλικίας της, ενώ μέχρι πριν μερικές ημέρες ταξίδευε στα πιο μαγευτικά μέρη του κόσμου.

Είναι γνωστή η αδυναμία της για τα ταξίδια, οπότε το φετινό καλοκαίρι επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη, το Περού και τον Αμαζόνιο. Κι όμως, η Ευγενία Σαμαρά λίγο πριν κλείσει τα 36, εκπλήρωσε τις πιο " τρελές" ευχές της ψαρεύοντας πιράνχας στον Αμαζόνιο και κάνοντας κολύμπι στον Ειρηνικό ωκεανό.

Φίλοι και συνάδελφοι ευχήθηκαν στην ηθοποιό για τα γενέθλιά της δημοσιεύοντας κοινές αλλά και προσωπικές φωτογραφίες της. Μία εξ αυτών ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου. Οι δύο γυναίκες είναι πολύ καλές φίλες, ενώ συχνά σχολιάζουν η μία της αναρτήσεις τις άλλης.

Για τα γενέθλια της Ευγενίας Σαμαρά, το "κορίτσι του James Bond" μοιράστηκε μία προσωπική της φωτογραφία της εορτάζουσας και έγραψε: " Happy Birthday, στον δικό μας Ευτύχη Μπλέτσα". Το ξεκαρδιστικό σχόλιο της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι μία παραπομπή στην αδυναμία της ηθοποιού για τα ταξίδια.

Τόνια Σωτηροπούλου | Το επικό σχόλιο για τα γενέθλια της Ευγενίας Σαμαρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ