Follow us

Josephine | Η τρυφερή αφιέρωση στον Νίνο σε live - Η απάντηση του τραγουδιστή

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι το " talk of the town".

ζοζεφιν νινο Instagram/ josephinewendel

Το νέο ζευγάρι της πόλης είναι, αδιαμφισβήτητα, η τραγουδίστρια, Josephine και ο Νίνο. Οι δύο καλλιτέχνες είναι μαζί και - ευτυχώς για εμάς- έχουν αρχίσει να εκδηλώνουν σιγά σιγά δημόσια τα συναισθήματά τους.

Η pop τραγουδίστρια ανέβασε πριν μερικές ημέρες την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Οι fans ξετρελάθηκαν με την κίνηση της Josephine να μοιραστεί μία τόσο προσωπική φωτογραφία, και όπως φαίνεται έπεται να ακολουθήσουν και άλλες.

H νέα τρυφερή κίνηση αγάπης της Josephine και η απάντηση του Νίνο

Josephine | Η τρυφερή αφιέρωση στον Νίνο σε live - Η απάντηση του τραγουδιστή

Από την άλλη πλευρά, ο Νίνο έχει τηρήσει σιγή ιχθύος, καθώς είναι γνωστό ότι δεν θέλει να εκθέτει την προσωπική του ζωή. Μετά το ξαφνικό, αλλά και βελούδινο διαζύγιό του από την Χρυσή Βαρδινογιάννη, ο γνωστός καλλιτέχνης δεν έχει δημοσιεύσει κάποια άλλη σχέση του.

Χθες το βράδυ, η Josephine έδωσε μία συναυλία στην Καρδίτσα και ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες της. Φορώντας ένα leather σύνολο, η εκρηκτική τραγουδίστρια τραγούδησε δικές της αλλά και παλιές επιτυχίες. Αυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν η επιλογή της να τραγουδήσει το " Είμαι ένας άλλος", το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα hits του συντρόφου της.

Ως απάντηση στην τρυφερή κίνησή της, ο Νίνο ανέβασε σε Ιnstagram story του απόσπασμα από το live με μια κόκκινη καρδιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ