Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Δείτε τη 13 χρόνια πριν, στα πρώτα της βήματα ως μοντέλο (φωτό)

Η πορεία της στον χώρο προμηνυόταν λαμπρή ήδη από την εφηβεία της.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Μπορεί να έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια, η αλήθεια όμως είναι ότι η Κλέλια Ανδριολάτου δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Χριστόφου Παπακαλιάτη, Maestro, παραμένει το ίδιο πανέμορφη και γλυκιά όπως και στα 14 της χρόνια, όταν και έκανε τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο.

Η πιο γλυκιά νονά | Το πρωτότυπο χτένισμα της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι ό,τι πρέπει αν είσαι καλεσμένη σε βάφτιση

Μάλιστα, δεδομένης της επιτυχίας που είχε ήδη από τόσο μικρή, θα μπορούσε να προβλέψει κανείς τη λαμπρή πορεία της στον χώρο του θεάματος - πράγμα που επιβεβαιώνεται σήμερα. Η Κλέλια Ανδριολάτου, που σύντομα θα κλείσει τα 27 της χρόνια, έχει ήδη μια πετυχημένη καριέρα τόσο ως ηθοποιός όσο και ως μοντέλο, ενώ οι συνεργασίες που έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι σπουδαίες, απ' οποια πλευρά κι αν το δεις.

Την αποκάλυψη πάντως έκανε η ίδια στον λογαριασμό της, όπου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από επαγγελματική φωτογράφιση, από το όχι τόσο μακρινό 2010. Στις φωτογραφίες η ηθοποιός ποζάρει με τα μακριά, σπαστά και πλούσια μαλλιά της, κοιτώντας τον φακό με ένα αθώο αλλά συνάμα σπιρτόζικο και δυναμικό βλέμμα που σε καθηλώνει, παρά το τόσο νεαρό της ηλικίας της.

Στη λεζάντα η ηθοποιός γράφει:

"2010, 13 years of work, when I was trying to find a place I belong (2010, 13 χρόνια δουλειάς, όταν προσπαθούσα να βρω το μέρος που ανήκω)".

Πράγματι δεν έχει αλλάξει καθόλου, τι λες;

Κλέλια Ανδριολάτου | Δείτε τη 13 χρόνια πριν, στα πρώτα της βήματα ως μοντέλο (φωτό)
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ