Follow us

"Έχω παράπονα, αναρωτιέμαι αν τελικά..." | Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει τα παράπονα που έχει από τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη

"Για κάποιον λόγο πιστεύω πως πολλές φίλες διαβάζοντας αυτό, θα ταυτιστούν..."

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Με μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη τα παράπονα που έχει από τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη. Η γνωστή παρουσιάστρια ανήρτησε μία φωτογραφία της στην οποία ποζάρει άβαφη, δίχως ίχνος μακιγιάζ, λέγοντας πως έχει μία μεγάλη συλλογή από ντροπιαστικές φωτογραφίες.

Η Ελεονώρα Μελέτη μάς δείχνει την επιδερμίδα του προσώπου της μέσα από την πιο αληθινή φωτογραφία | Άβαφη, χωρίς φίλτρα και ρετούς

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε πως το μεγάλο της παράπονο από τον Θοδωρή Μαροσούλη είναι πως δεν την βγάζει ποτέ καλές φωτογραφίες. Ειδικότερα, η ίδια τόνισε στη λεζάντα της ανάρτησής της πως ο σύζυγός της έχει πολλές ντροπιαστικές φωτογραφίες της αφού δεν την απαθανατίζει ποτέ σε καλές και κολακευτικές στιγμές της.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε τη σημασία του τατουάζ που έχει στο χέρι της εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια

"Έχω παράπονα ότι ο @psycho_25 δεν με βγάζει ποτέ ωραίες φωτό. Η αλήθεια είναι πως έχει συλλογή από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές μου. Μου τις δείχνει και αναρωτιέμαι αν τελικά θέλει ταλέντο για να βγάζεις τόσο πετυχημένα κακές φωτογραφίες. Για κάποιο λόγο πιστεύω πως πολλές φίλες διαβάζοντας αυτό, θα ταυτιστούν. Νομίζω όμως πως αυτή τη φορά ο γλυκούλης έβαλε τα δυνατά του για κάτι καλύτερο!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ