Follow us

Δανάη Μιχαλάκη | "Ήμουν πολύ έτοιμη για την εγκυμοσύνη, δε με απασχολεί το θέμα "καριέρα"..."

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

MissBloom TEAM
Δανάη Μιχαλάκη Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν" βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Δανάη Μιχαλάκη. Η γνωστή ηθοποιός, που σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε φυσικά και στην εγκυμοσύνη της.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς | "Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει..."

Πιο αναλυτικά, η Δανάη Μιχαλάκη που διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της ενώ τόνισε πως ήταν πανέτοιμη για την εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε πως θα μπορούσε και θα ήθελα να μεγαλώσει το παιδί της εκτός Αθηνών μιας που αυτό είναι πάνω από την καριέρα.

"Μεγαλώσαμε στη Σύρο με τον αδερφό μου γιατί οι γονείς μας θέλανε να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ήταν τεράστια θυσία και για τους δυο γονείς αυτό… Μπορεί να το έκανα κι εγώ, δε το αποκλείω. Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει με τον Γιώργο αλλά θα ήθελα κι εγώ το παιδί μου να μεγαλώσει με μια μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι εδώ στην Αθήνα.

Δε με απασχολεί καθόλου το θέμα καριέρας. Όταν κάτι το καθυστερούμε και το αναβάλλουμε και περιμένεις τη σωστή στιγμή, μπορεί να μη γίνει και ποτέ. Εγώ ήμουν πολύ έτοιμη για την εγκυμοσύνη. Δεν ήθελα να σκέφτομαι το μετά."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ