Follow us

'Πάμε Μαζί', το νέο τραγούδι των Polkar είναι ένας ύμνος στον έρωτα

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αφιερώνει ένα υπέροχο κομμάτι στη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη.

MissBloom TEAM
Γιώργος Παπαγεωργίου Instagram

Πώς ακούγεται ένα σύγχρονο ερωτικό τραγούδι χωρίς δακρύβρεχτες κορώνες; Όπως το ολοκαίνουργιο "Πάμε Μαζί" που αφιερώνει ο Γιώργος Παπαγεωργίου στη σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη, γιορτάζοντας παράλληλα τα 10 χρόνια πορείας των Polkar. Στο βίντεο κλιπ που μόλις κυκλοφόρησε, βλέπουμε το ζευγάρι -που παρεμπιπτόντως σύντομα θα υποδεχθεί το πρώτο του παιδί- σε προσωπικές του στιγμές, εκείνες δηλαδή που έδωσαν την έμπνευση ώστε να γίνει το "Πάμε Μαζί” ένα πραγματικά όμορφο κομμάτι.

"Το 'Πάμε Μαζί' είναι ένα τραγούδι με συγκεκριμένο αποδέκτη. Το έγραψα για την γυναίκα μου. Και ως εκ τούτου είναι a priori προσωπικό. Κοιτάζοντας πίσω, στα 10 χρόνια που υπάρχουν οι Polkar, μπορώ να δω πρόβες στα Λαδάδικα, καλοκαίρια, συναυλίες σε όμορφους τόπους, τη Θεσσαλονίκη, ταξίδια με φίλους, πόρτες που έκλεισαν, αγκαλιές που άνοιξαν, κόσμο που τραγούδησε τα τραγούδια μας, τη ζωή μου.

Το νέο μας τραγούδι έμελλε να έρθει ως μια ερωτική εξομολόγηση στην επέτειο των 10 μας χρόνων ως μπάντα, εντελώς τυχαία. Δεν είναι κάτι που προγραμματίστηκε, ούτε ήρθε η έμπνευση κατόπιν 'σκέψης. Όπως όλα τα ωραία πράγματα, ήρθε 'από τύχη', όπως 'από τύχη' ήρθε και η γυναίκα μου στη ζωή μου και γέμισε με τύχη τις μέρες μου. Ούτε θυμάμαι πως πρωτοξεκίνησα να το γράφω. Απλά πήρα το γιουκαλίλι, το γρατζούνισα ένα απόγευμα στο σπίτι κοιτάζοντας την, και βγήκε."

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ