Follow us

Η Βίκυ Καγιά με σέξι εξώπλατο φόρεμα σε ηλικία 30 ετών | Η υπέροχη εμφάνιση του 2008 που μας έχει μείνει αξέχαστη

Εντυπωσιακή, κομψή και πιο fun από ποτέ.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram

Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση η παρουσιάστρια αποδεικνύει πως έχει τη δική της, απαράμιλλη αισθητική αλλά και πολλές γνώσεις γύρω από τη μόδα.

Βίκυ Καγιά | Το θηλυκό total black σύνολο και το εξώπλατο φόρεμα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας

Από τότε που έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα ως μοντέλο και ύστερα ως παρουσιάστρια, η Βίκυ Καγιά δεν έχει σταματήσει να μας εντυπωσιάζει τόσο με το στιλ της όσο και με την ομορφιά της. Έτσι σήμερα, γυρίζουμε τον χρόνο κάποια χρόνια πίσω και θυμόμαστε μία από τις δημόσιες εμφανίσεις της παρουσιάστριας που -χωρίς αμφιβολία-, μας έχει μείνει αξέχαστη.

Συγκεκριμένα, το μακρινό 2008, η Βίκυ Καγιά είχε εμφανιστεί στην επίσημη προβολή της ταινίας "Ο κ.Κανένας" φορώντας ένα απίστευτα σέξι φόρεμα. Ειδικότερα, για εκείνη τη βραδιά, η παρουσιάστρια είχε επιλέξει να φορέσει ένα mini, μαύρο φόρεμα το οποίο άφηνε ακάλυπτη όλη της την πλάτη. Η ίδια είχε συνδυάσει μάλιστα το φόρεμα αυτό με ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ είχε πιάσει ψηλά τα ξανθά της μαλλιά τονίζοντας ακόμη περισσότερο την υπέροχη πλάτη της.

She's definitely a model | Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με λευκό μπικίνι σε ερημική παραλία της Μυκόνου και εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Η Βίκυ Καγιά με σέξι εξώπλατο φόρεμα σε ηλικία 30 ετών | Η υπέροχη εμφάνιση του 2008 που μας έχει μείνει αξέχαστη
Βίκυ Καγιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ