Follow us

Η Εύα Τσιμιτσέλη πήγε πρώτη φορά σε συναυλία | Η γλυκιά φωτογραφία που δημοσίευσε η Βάσω Λασκαράκη με τη μονάκριβη κόρη της

"Θα μας μείνει αξέχαστη η πρώτη συναυλία…"

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη Instagram

Την πρώτη συναυλία της ζωής της παρακολούθησε το βράδυ της Τετάρτης η Εύα Τσιμιτσέλη. Όπως έκανε γνωστό η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τα προσωπικά της social media, μαζί με τη μονάκριβη κόρη της και τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ με αφορμή τη συναυλία που έδωσαν οι "Imagine Dragons".

Η Εύα Τσιμιτσέλη έχει μεγαλώσει και ψηλώσει πολύ | Τα χρυσαφένια μακριά της μαλλιά και το χαριτωμένο, girly μαγιό

Παρά την έντονη κακοκαιρία και τη βροχή, η συναυλία διεξήχθη κανονικά με τους θαυμαστές του συγκροτήματος να απολαμβάνουν στο έπακρο τη βραδιά τους. Η Εύα Τσιμιτσέλη μάλιστα, εικάζουμε πως έμεινε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από την πρώτη της συναυλία την οποία παρακολούθησε βρεγμένη, όπως έδειξε η γνωστή ηθοποιός μέσα από τα Instagram stories που ανήρτησε.

"Για χατίρι της σήμερα φάγαμε πολύ νεράκι. Θα μας μείνει αξέχαστη η πρώτη συναυλία...", έγραψε η Βάσω Λασκαράκη για την Εύα ενώ για τον Λευτέρη Σουλτάτο σημείωσε :

"Να βρείτε κάποιον να ακολουθεί την τρέλα σας.."

Η Εύα Τσιμιτσέλη πήγε πρώτη φορά σε συναυλία | Η γλυκιά φωτογραφία που δημοσίευσε η Βάσω Λασκαράκη με τη μονάκριβη κόρη της

Βάσω Λασκαράκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ