Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Πόσες εθνικές τραγωδίες να αντέξει ένας λαός; Πόσο άλλο να θρηνήσουμε;"

Το σχόλιο της γνωστής παρουσιάστριας για όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα τις τελευταίες μέρες.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Ένα σχόλιο για όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα τις τελευταίες μέρες θέλησε να κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, η γνωστή παρουσιάστρια ανήρτησε μία μαύρη εικόνα πάνω στην οποία είχε γράψει όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματά που έχει τις τελευταίες μέρες.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Αν είχα σκάσει εγώ ή οποιοσδήποτε πλούσιος θα μας απαγορευόταν η είσοδος;"

Πιο αναλυτικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε την έντονη απογοήτευσή της και στενοχώρια στο άκουσμα όλων όσων συμβαίνουν στη χώρα λέγοντας χαρακτηριστικά πως μας αξίζει μία καλύτερη Ελλάδα.

"Πόσες εθνικές τραγωδίες να αντέξει ένας λαός; Πόσο άλλο να θρηνήσουμε και να απογοητευτούμε και πώς να προσπεράσουμε τόσα αμέτρητα γιατί; Γιατί χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι στα Τέμπη, γιατί ο Έβρος και εγώ όταν για 15 ημέρες και έμεινε πίσω μόνο στάχτη και γιατί μία κακοκαιρία που είχε προβλεφθεί αφήνει πίσω της τόσους νεκρούς; Αλήθεια γιατί ένα τριανταεξάχρονο παλικάρι που απλά έτρεξε να προλάβει το πλοίο δολοφονήθηκε και εγκαταλείφθηκε σα να μην τρέχει τίποτα ενώπιον τόσων ανθρώπων; Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ότι στην Ελλάδα του 2023 ή θα καιγόμαστε ή θα πνιγόμαστε ή θα μας σκοτώνουνε εν ψυχρώ. Μας αξίζει μια καλύτερη Ελλάδα. Για εμάς και τα παιδιά μας.", έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Πόσες εθνικές τραγωδίες να αντέξει ένας λαός; Πόσο άλλο να θρηνήσουμε;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ