Follow us

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλάει για το διαζύγιό του από τη Λένα Δροσάκη | "Όταν ήδη είχαμε χωρίσει..."

"Δεν ήταν εύκολο..."

MissBloom TEAM
Λένα Δροσάκη άρωμα NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό του από τη Λένα Δροσάκη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλάει για τη Λένα Δροσάκη | "Ο Αναστάσης θα μας ενώνει πάντα…"

Ειδικότερα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σημείωσε πως σε ένα διαζύγιο είναι πολλά αυτά που καλείσαι να διαχειριστείς ενώ τόνισε πως το κύριο μέλημά του είναι να είναι παρών στη ζωή του μονάκριβου γιου τους, Αλέξανδρος.

"Σαφώς υπάρχει μία συζήτηση όταν υπάρχει διαζύγιο. Κάπου συμφωνείς, κάπου δε συμφωνείς, υπάρχουν κάποιες διενέξεις και κάπως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, όταν ήδη είχαμε χωρίσει με τη Λένα και έπρεπε να βρεθώ σε κάποιες συνεντεύξεις, δεν έδινα τροφή για το γεγονός αυτό. Δεν μιλήσαμε για το διαζύγιο, να μπαίναμε στη διαδικασία να κάναμε ανακοίνωση; Δεν ήταν εύκολο, αλλά έλεγες ότι θα το περάσω και δε θα δώσω τροφή για περαιτέρω συζήτηση."

"Αυτό είχε μία τεχνική δυσκολία. Δεν θα παίζαμε μπουνιές. Είχαμε μία επαγγελματική υποχρέωση που στόχος ήταν να τελειώσει και μετά να βγει αυτό προς τα έξω. Ξέρω ότι εφόσον βρίσκεσαι σε ένα συγκεκριμένο μέρος, θα έρθουν να σε βρουν."

"Δεν είχαμε απόσταση επειδή δουλεύαμε μαζί εκείνη την περίοδο. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να διαχειριστείς, έχουμε κι ένα μικρό παιδί και πρέπει με έναν τρόπο να δείξεις ψύχραιμος. Τα διαχειρίστηκα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεν ξέρω τι έχω πετύχει και τι δεν έχω πετύχει. Προσπαθώ να είμαι παρών στη ζωή του παιδιού μου, αυτό είναι το κυρίαρχο. Αυτό προσπαθώ, αλλά και τη σχέση μου με τη μαμά του παιδιού μου, τη Λένα, να προσπαθούμε να συνεννοηθούμε αναφορικά με πράγματα και υποχρεώσεις του παιδιού.", είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ