Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | "Θα γίνει η επανάσταση από το Instagram; Γιατί δεν διάγουμε βίον ενάρεστο όπως οι φιλοσοφίες μας;"

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε τις σκέψεις της αναφορικά με τα social media και όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη χώρα.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Τις σκέψεις της θέλησε να μοιραστεί χθες με τους followers της η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από ένα Instagram story στον προσωπικό της λογαριασμό. Η γνωστή παρουσιάστρια ανήρτησε ένα μακροσκελές κείμενο σχολιάζοντας τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών αλλά και τη στάση των ανθρώπων στα social media.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Πόσες εθνικές τραγωδίες να αντέξει ένας λαός; Πόσο άλλο να θρηνήσουμε;"

Πιο αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη αναρωτήθηκε δημόσια αν η επανάσταση γίνεται πλέον από το Instagram ή αν απλώς είναι μεγάλη η ανάγκη να εισακουστούν οι απόψεις μας. Συγκεκριμένα, με αφορμή τα σχόλια που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στα social media αναφορικά με τις τραγικές ειδήσεις, η παρουσιάστρια τόνισε πως η πολυλογία των social media δεν αποσκοπεί πουθενά.

"Αυτό που εμένα προσωπικά με προβληματίζει είναι πως μέσα σε όλα τα προβλήματα και τις τραγωδίες του τόπου μας, υπάρχει άπλετος χρόνος, διάθεση, συχνά πιστεύω και ανάγκη για Stories με κοινωνικά καταγγελτικό χαρακτήρα χωρίς ωστόσο ουσιαστικό αποδέκτη, repost σε βαθυστόχαστα αποφθέγματα και όλα τα σχετικά. Συγχωρείστε με αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω τη συμβολή τους σε τόσο κρίσιμες για όλους μας στιγμές.

Θα γίνει η επανάσταση από το Instagram ή απλά η ανάγκη μας να ακουστούμε είναι τόσο μεγάλη; Και αν ναι, γιατί; Για να επέλθει η αλλαγή ή για να "αισθανθούμε"; Η κριτική μέσω γενικεύσεων από τον καναπέ μας θα οδηγήσει σε ανατροπές ή απλά χρειαζόμαστε να γίνουμε μέρος της εκάστοτε τραγωδίας;

Όλη αυτή η ηθική φιλοσοφία που εκφράζει ο καθένας εδώ μέσα είναι και στάση ζωής; Αποτυπώνεται μέσα από το προσωπικό μας στίγμα και στην κοινωνία ή απλά κουνάμε δάκτυλο; Και αν ναι γιατί δεν διάγουμε βίον ενάρεστο όπως οι φιλοσοφίες μας;

Αυτά σκέφτομαι και καταλήγω πως τελικά ακόμη και ο θάνατος σπουδαίων προσώπων με τα γνωστά rip όπως και όλη αυτή η φασαρία και η βοή της πολυλογίας που πιάνει τα social media με αφορμή κάθε κακό δεν αποσκοπεί πουθενά παρά σε μια αυτοέκφραση που εκτονώνεται εδώ και μένει εδώ. Καμιά ουσία. Και ναι, εγώ μόλις έκανα το ίδιο.", έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη | "Θα γίνει η επανάσταση από το Instagram; Γιατί δεν διάγουμε βίον ενάρεστο όπως οι φιλοσοφίες μας;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ