Follow us

Η Poppy Delevingne αναπολεί τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα με τον Κωνσταντίνο Αλέξιο και την οικογένειά του

Η αδερφή της Cara Delevingne πέρασε το καλοκαίρι της στην Ελλάδα μαζί με τον αγαπημένο της και τους γονείς του, Marie Chantal και Παύλο Γλύξμπουργκ.

MissBloom TEAM
Marie Chantal Instagram

Τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα φαίνεται πως αναπολεί ήδη η Poppy Delevingne. Η αδερφή του γνωστού μοντέλου πέρασε το καλοκαίρι της με τον αγαπημένο της σύντροφο, Κωνσταντίνο Αλέξιο, και την οικογένειά του κάνοντας tour στα νησιά της χώρας.

Η Marie Chantal φωτογραφίζει την κόρη της, Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, να φορά μόνο το μπικίνι της στο δρόμο προς την παραλία

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, η Poppy Delevingne μοιράστηκε με τους followers της ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από τις καλοκαιρινές της διακοπές δίνοντάς μας μία μικρή γεύση από το πώς πέρασε τις διακοπές της με την οικογένεια της Marie Chantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ.

Η ίδια μοιάζει δίχως αμφιβολία ξετρελαμένη με την χώρα ενώ όπως σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης, "Ελλάδα είναι η λέξη."

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ πήγε θερινό σινεμά μαζί με τους γονείς της | Η γλυκιά φωτογραφία από τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ