Follow us

Φωτεινό, minimal και ολόλευκο | Η Μαρία Κορινθίου μάς δείχνει για πρώτη φορά το σαλόνι του σπιτιού της

Μοντέρνο και καλαίσθητο, το σαλόνι της ηθοποιού μοιάζει να είναι ο ιδανικός χώρος για ξεκούραση.

MissBloom TEAM
Μαρία Κορινθίου Instagram

Μία μικρή γεύση από τη διακόσμηση που κυριαρχεί στο σαλόνι του σπιτιού της θέλησε να μοιραστεί με τους followers της η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες μία φωτογραφία από μία γωνιά του σαλονιού της χαρίζοντάς μας έτσι μία μικρή ιδέα από την ατμόσφαιρά του.

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται ξυπόλυτη, με μακρύ σατέν φόρεμα στα σοκάκια της Αντιπάρου | Οι ξέγνοιαστες φωτογραφίες από τις διακοπές της

Ειδικότερα, η Μαρία Κορινθίου φωτογράφισε τα λευκά, κεραμικά βάζα που έχει τοποθετημένα στο σαλόνι του σπιτιού της, και τα οποία είναι γεμάτα με χρωματιστά λουλούδια, με το υπόλοιπο σαλόνι να φαίνεται διακριτικά στο background. Πιο συγκεκριμένα, το σαλόνι της ηθοποιού μοιάζει minimal και φωτεινό ενώ όπως όλα δείχνουν, το λευκό χρώμα είναι αυτό που κυριαρχεί σε έπιπλα και υφάσματα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως τα ιδιαίτερα φωτιστικά οροφής χαρίζουν στον χώρο μία άκρως μοντέρνα και καλαίσθητη νότα ενώ το κίτρινο φως τους φέρνει μία μοναδική ισορροπία στον κατά τ'άλλα ολόλευκο χώρο.

Ωδή στη φυσική ομορφιά | Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει άβαφη, με λυτά τα μακριά της μαλλιά και οι followers της λένε πως θυμίζει κοριτσάκι

Φωτεινό, minimal και ολόλευκο | Η Μαρία Κορινθίου μάς δείχνει για πρώτη φορά το σαλόνι του σπιτιού της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ