Follow us

Πρώτο κουδούνι για τα παιδιά των celebrities - Οι ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Oι ευχές και οι φωτογραφίες με τις σχολικές τσάντες.

Celebrities Instagram

Σήμερα το πρωί γίνεται ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια οι μαθητές θα ενημερωθούν για θέματα που αφορούν το πρόγραμμα και τη λειτουργία του σχολείου, θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν. Από αύριο Τρίτη, λοιπόν θα ξεκινήσουν τα μαθήματα κανονικά.

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας χρονιάς οι celebrities, που έχουν επίσης παιδιά, θέλησαν μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, να δώσουν τις δικές τους ευχές.

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη ανέβασε την κόρη της, Εύα Τσιμιτσέλη, η οποία θα πάει φέτος Πέμπτη δημοτικού και ποζάρει στον φακό με τη σχολική της τσάντα. Κάτω από την ανάρτηση έγραψε:

Φύγαμε για την E δημοτικού
•Ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα δε θα πάνε σχολειο όλα τα παιδιά στη χώρα μας• #θεσσαλία. Καλή σχολική χρόνια σε παιδιά κ εκπαιδευτικούς.

Με τη σειρά της η Δούκισσα Νομικού, ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών με ευχάριστες καλοκαιρινές στιγμές με τα παιδιά της, καθώς θέλησε να τονίσει ότι σε δύσκολους καιρούς, τα παιδιά είναι εκείνα που μαλακώνουν τις καρδιές και τον πόνο.

Συγκεκριμένα σημείωσε: Μόνο τα παιδιά έχουν το χάρισμα να μαλακώνουν τον πόνο και να φωτίζουν τις πιο δύσκολες στιγμές όλων μας. Ένα περίεργο καλοκαίρι τελειώνει και αύριο ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά. Κρατώ τις όμορφες αναμνήσεις βαθιά στο μυαλό μου και ελπίζω στα όμορφα που θα έρθουν. Καλή σχολική χρονιά σε όλους, με πολλά παιδικά χαμόγελα και περισσότερες στιγμές ανεμελιάς και γαλήνης στις ψυχές μας.

Η Έλενα Ασημακοπούλου, η κόρη της οποίας θα πάει Δευτερα Γυμνασίου, ευχήθηκε καλή δύναμη όχι μόνο στους μαθητές και τους καθηγητές...αλλά και στους γονείς!

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς!!!
Β’ Γυμνασίου για εμάς φέτος...
Γονείς…καλή δύναμη!!! #happyfirtsdayofschool #goodluck

Ευχές για καλή σχολική χρονιά έδωσαν επίσης και οι παρουσιάστριες - μητέρες Κατερίνα Καραβάτου και Φαίη Σκορδά μέσα από στόρι.

Πρώτο κουδούνι για τα παιδιά των celebrities - Οι ευχές για τη νέα σχολική χρονιά
Φαίη Σκορδά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ