Follow us

Η Εβελίνα Παπούλια με κατακόκκινα αφάνα μαλλιά και strapless, σατέν φόρεμα, 16 ολόκληρα χρόνια πριν

Η ιδιαίτερη εμφάνιση που πραγματοποίησε η ηθοποιός το μακρινό 2007.

MissBloom TEAM
Εβελίνα Παπούλια Instagram

Η Εβελίνα Παπούλια είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια μία σταθερή θέση στην ελληνική showbiz και στις καρδιές μας. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ανέκαθεν έντονη παρουσία στα media έχοντας μάλιστα κατά καιρούς πραγματοποιήσει πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες δημόσιες εμφανίσεις.

Όταν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ντύθηκε νύφη κάτω από την Ακρόπολη | Οι εξαιρετικά σπάνιες φωτογραφίες από τον πρώτο της γάμο, 25 χρόνια πριν

Μία από αυτές μάλιστα, πραγματοποιήθηκε το μακρινό 2007, όταν η αγαπημένη ηθοποιός είχε τη θέση του κριτή στο show του Mega "So You Think You Can Dance". Ειδικότερα, εκείνη την εποχή η Εβελίνα Παπούλια είχε ένα εντελώς διαφορετικό hair look από αυτό που έχει σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, το μακρινό 2007 η ηθοποιός είχε κατακόκκινα, αφάνα μαλλιά ενώ όπως όλα δείχνουν, αγαπούσε να ταιριάζει τα μαλλιά της με τα ρούχα μη διστάζοντας να φορέσει ακόμη και κόκκινο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια η Εβελίνα Παπούλια έχει αλλάξει ριζικά το στιλ της, και τα μαλλιά της, επιλέγοντας πια πολύ πιο casual ρούχα και παπούτσια.

28 χρόνια πριν | Όταν η 25χρονη Μαρία Λεκάκη παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα της ΕΤ1 κάνοντας τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα

Η Εβελίνα Παπούλια με κατακόκκινα αφάνα μαλλιά και strapless, σατέν φόρεμα, 16 ολόκληρα χρόνια πριν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ