Follow us

Το διαζύγιο που δεν περίμενε κανείς | O Hugh Jackman και η Debora - Lee Furness χωρίζουν ύστερα από 27 χρόνια γάμου

Το διαζύγιο του Hugh Jackman και της Debora - Lee Furness τους εξέπληξε όλους

MissBloom TEAM
Το διαζύγιο που δεν περίμενε κανείς | O Hugh Jackman και η Debora-Lee Furness χωρίζουν ύστερα από 27 χρόνια γάμου Splash News / Ideal Images

Ύστερα από 27 χρόνια γάμου και κοινής πορείας, ο Hugh Jackman και η Debora - Lee Furness αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους προκαλώντας έκπληξη καθώς οι δυο τους ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

Με μία κοινή δήλωση αποφάσισαν να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους:

"Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι, σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει κι αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη. Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περιηγείται σε αυτή τη μετάβαση. Αυτή είναι η μόνη δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς".

Ο Hugh Jackman και η Debora - Lee Furness γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς "Corelli" και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 11 Απριλίου του 1996 και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. Τον 23χρονο, πλέον Oscar και την 18χρονη Ava.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ