Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη | Φωτογραφίζεται με casual στιλ δίπλα στον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα

"Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφθηκα σήμερα την επετειακή αυτή φουάρ..." γράφει η Υπουργός Τουρισμού στην λεζάντα της ανάρτησης.

ολγα_κεφαλογιαννη Papadakis press

Η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Έλληνας συνθέτης, Μίνως Μάτσας είναι μαζί από το 2019, ενώ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Μάιο του 2021. Σε μία ρομαντική τελετή στις Σπέτσες, το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, και μερικούς μήνες αργότερα υποδέχτηκε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη εμφανίζεται συχνά σε επαγγελματικές και κοσμικές της υποχρεώσεις έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο. Ακόμη και στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα, δίνοντας μία γεύση από την προσωπική τους ζωή.

Πρόσφατα, το ζευγάρι παρευρέθηκε στην ετήσια εικαστική διοργάνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αιθουσών Τέχνης, "Art Athina", και η Υπουργός Τουρισμού μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες τους στα social media. Η 48χρονη πολιτικός φόρεσε ένα floral αέρινο παντελόνι, το οποίο συνδύασε με μία κίτρινη μπλούζα, ενώ ο συζυγός της εμφανίστηκε με ένα τζιν πουκάμισο και γκρι παντελόνι.

" Η Art Athina, η ετήσια εικαστική διοργάνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αιθουσών Τέχνης, έκλεισε τα 30 της χρόνια.

Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφθηκα σήμερα την επετειακή αυτή φουάρ, με σημαντική συμβολή στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας."
, έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης.

Ο Μίνως Μάτσας προετομάζεται να εμφανιστεί στις 28 Σεδπτεμβρίου στο Ηρώδειο, όπου θα δώσει μία μεγάλη συναυλία, αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε από το να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του. Σύμφωνα με πηγές, την πολυαναμενόμενη συναυλία θα παρακολουθήσουν τα δίδυμα παιδιά τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ