Follow us

"Είσαι έγκυος;" ρώτησαν (για πολλοστή φορά) τη Χριστίνα Μπόμπα- Η αντίδρασή της

Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στα social media και απάντησε στις ερωτήσεις των followers της

MissBloom TEAM
Μπόμπα-Τανιμανίδης Ndp Photos

Η Χριστίνα Μπόμπα έπειτα από ένα διάστημα που απείχε από το Instagram, επέστρεψε ξανά, χαροποιώντας τους 737 χιλιάδες followers της. H αγαπημένη content creator κατά την διαδικτυακή επιστροφή της, θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις που της έθεταν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε όπως ήταν αναμενόμενο, είναι ο λόγος της απουσίας της από τα social media. Κάποιοι followers μάλιστα αναρωτήθηκαν αν είναι έγκυος και αν για το λόγο αυτό αποφάσισε να πάρει μία απόσταση από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

"Είσαι έγκυος;", ήταν η ερώτηση που δέχτηκε.

"Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από το γεγονός ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι γιατί απλά κουράστηκα, γιατί είχα όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα στα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Δεν είμαι έγκυος παιδιά όχι, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ", απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έβαλε 10 κιλά, γεγονός που δεν την ενοχλεί καθόλου, αφού αισθάνεται πολύ καλά. "Έχω παχύνει. Είμαι 10 κιλά συν από το κανονικό μου. Αλλά ευχαριστώ πολύ. Είναι που είμαι καλά και φαίνεται μάλλον", τόνισε.

"Είσαι έγκυος;" ρώτησαν (για πολλοστή φορά) τη Χριστίνα Μπόμπα- Η αντίδρασή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ