Follow us

Η Γιούλικα Σκαφιδά μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός για την πρώτη της εγκυμοσύνη.

MissBloom TEAM
Γιούλικα Σκαφιδά Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Γιούλικα Σκαφιδά. Η γνωστή ηθοποιός, που πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε πως είναι έγκυος για πρώτη φορά, κάθισε στον καναπέ της εκπομπής "Ελένη" και μίλησε για όλα.

Η Γιούλικα Σκαφιδά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Ειδικότερα, η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της ενώ δε δίστασε να πει στην παρουσιάστρια το φύλο του μωρό που περιμένει. Πιο συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ηθοποιός σημείωσε πως περιμένει αγοράκι ενώ τόνισε πως θα γεννήσει στις αρχές Δεκέμβρη.

"Σκεφτόμουν ότι πλησιάζει ο καιρός -αρχές Δεκέμβρη με το καλό- και δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ η ίδια. Σκεφτόμουν ότι είναι ένας τρόπος για να αρχίσω να το συνειδητοποιώ, είναι να αρχίσω να το επικοινωνώ.

Ακούω ότι αυτό το "project" είναι δύσκολο και χρειάζεται προετοιμασία. Σίγουρα έχω σκοπό να φέρω τη μαμά μου από την Καλαμάτα, δεν θα εργαστώ για κάποιο διάστημα. Γενικά το αντιμετωπίζω με αισιοδοξία. Έχω ακούσει ότι θα πελαγώσω, εγώ σκέφτομαι όταν θα μεγαλώσει το παιδί που θα παίζουμε, θα τραγουδάμε, θα χορεύουμε και έχω μια χαρά και μία ανυπομονησία. Πάω λίγο παραπέρα οπότε τα πρώτα θα περάσουν".

"Στην οικογένεια είμαστε μόνο γυναίκες αλλά τώρα έρχεται ένα αγόρι".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ